UKC-software

Op elk moment up-to-date informatie over je route

UKC-software scant continu de door jou uitgestippelde route op mogelijke gevaren en vertraging. Dit doet onze software door het indexeren van grote hoeveelheden data: snelheid van het schip, gewicht van de vracht, minimale diepte per zone, vertrektijd en variabelen in het getij.

Je moet blindelings op deze software kunnen vertrouwen. Kies daarom voor software op maat van Studio Maui, zodat je zeker weet dat alle ingevoerde informatie op jouw situatie van toepassing is.

Vaar op ervaring

Combineer je ervaring aan het roer met onze expertise in UKC-management voor een veilige reis:

Plan je internationale vaarroutes met zicht op een veilige Under Keel Clearance (UKC), die je berekent volgens verschillende rekenmodellen. Allemaal weergegeven in overzichtelijke rapportages. En blijf op elk moment op de hoogte van eventuele onverwachte getij- of weersveranderingen die je reis kunnen beïnvloeden.

Safety first

Bescherm schip en bemanning tegen ongelukken en oponthoud.

Verantwoord

Toon zwart op wit aan dat je volgens geldende conventies gevaren hebt.

Winstgevend

Optimaliseer het rendement door accuratere UKC-berekeningen.

Altijd 100% maatwerk

Het internet staat vol met standaardapplicaties die oplossingen beloven voor complexe vraagstukken. En dat is vreemd, want elke organisatie is uniek, net als elk vraagstuk.

Wij geloven 100% in maatwerk en beloven 100% maatwerk. Ook na oplevering, want onze applicaties groeien met (de uitdagingen van) je organisatie mee.

Stel ons je vraag

Weten waar je aan toe bent

Wij leveren al na het eerste overleg een wireframe; een eerste schets van hoe jouw software eruit komt te zien. Dit geeft jou en je team in één oogopslag een duidelijk beeld van wat je van de software kunt verwachten. Inclusief een raming van de kosten.

Dit wireframe helpt je met je team te sparren, vervolgvragen te formuleren en samen de juiste beslissingen te nemen.

Ja, ik wil mijn vraag in beeld brengen

Laten we samen innoveren!

Heb je een project in gedachte of wil je meer weten over onze diensten? We horen graag van je.