Personeelsplanner-software

Plan werkzaamheden, werknemers en werkplezier

Hoe zorg je dat werkdruk niet als zodanig wordt ervaren? Met de juiste planner-software houd je overzicht over de de verhouding tussen openstaande werkzaamheden en beschikbaar personeel. Je communiceert tijdig wat er van je medewerkers verwacht wordt. De rust en controle die goede planner-software je geeft, straal je uit naar je medewerkers.

Plannen is maatwerk. Dus onze software ook.

Studio Maui ontwikkelt planner-software op maat en kan desgewenst functionaliteiten toevoegen zoals het aanvragen, toewijzen en beheren van verlof, het controleren van de opkomst van medewerkers of het bepalen hoeveel uur een medewerker uiteindelijk gewerkt heeft. Of niet. Jij kiest en betaalt alleen voor de functionaliteiten die voor jou van toepassing zijn.

De kracht van goede planner-software


Simpel

Klik simpel je planning bij elkaar en stuur deze rond binnen het team.

Foutloos

Verminder administratieve frustratie door een foutloze planning.

Eerlijk

Laat een algoritme medewerkers eerlijk inplannen.

Hoe uitdagender de planning, hoe belangrijker maatwerk wordt

Wanneer bedrijfsplanning te complex wordt voor handmatige verwerking, bijvoorbeeld door de omvang van het personeelsbestand of variërende productie, moet je blind kunnen vertrouwen op planner-software. Generieke planner-software loopt niet altijd synchroon met je wensen en planning.

Laat onze casussen je overtuigen van de kracht van onze maatwerksoftware.

Plannen is precisiewerk. Dit is precies wat je van ons mag verwachten:


Verwen medewerkers

Publiceer het rooster via een app en laat medewerkers shifts ruilen of verlofverzoeken indienen – simpelweg vanaf hun telefoon.

Track gewerkte uren

Laat managers of medewerkers gewerkte uren bijhouden en zie aan het eind van de week precies welke uren er werkelijk gespendeerd zijn.

Ondersteun managers

Gun managers het overzicht dat ze nodig hebben om hun werk goed te doen.

Integreer met bestaande software

Behoud bestaande soft- en hardware in je organisatie. Onze software kan naadloos worden geïntegreerd met bestaande processen in je organisatie.

We're with you every step of the way

Wij leveren al na het eerste overleg een wireframe; een eerste schets van hoe jouw software eruit komt te zien. Dit geeft jou en je team in één oogopslag een duidelijk beeld van wat je van de software kunt verwachten. Inclusief een raming van de kosten.

Dit wireframe helpt je met je team te sparren, vervolgvragen te formuleren en samen de juiste beslissingen te nemen.

Ja, ik wil mijn vraag in beeld brengen

Laten we samen innoveren!

Heb je een project in gedachte of wil je meer weten over onze diensten? We horen graag van je.