Fabriekspersoneelsplanner-software

Een constante bezetting, ongeacht variabelen

Personeelsplanning voor fabrieken staat niet op zichzelf: je bent afhankelijk van de geplande productie, die door allerlei omstandigheden op het laatste moment kan veranderen. Ziekte, verlof en vereiste certificering kunnen de planning nog verder compliceren.

Onze fabriekspersoneelsplanner-software koppelt alle beschikbare medewerkers op basis van hun certificering geautomatiseerd aan de machines, met een simpele klik op de knop. Daarbij streeft de software altijd naar een optimale bezetting, zodat zo veel mogelijk machines continu bemand zijn.

Eerlijke toewijzing door slimme software

Personeelsplanning gaat over mensen, niet over bezetting. Onze software houdt rekening met training, onderlinge relaties tussen personeelsleden (bijvoorbeeld niet werken op dezelfde lijn omdat er in het verleden een conflict is ontstaan) en de fysieke mogelijkheden van de medewerkers. Kandidaten worden door ons algoritme bewust op afwisselende posities geplaatst. Dit noemen we eerlijke toewijzing.

Omdat productie wisselvallig is, ben je afhankelijk van een flexibele schil: met een klik op de knop worden openstaande posities (met bijbehorende benodigde certificaten) naar het uitzendbureau gecommuniceerd.

Tailor-made factory worker planning software


Snel

De hele weekplanning binnen een paar seconden op het scherm.

Foutloos

Rust op de werkvloer door flexibele en 100% accurate planning.

Eerlijk

Houd rekening met speciale omstandigheden van je medewerkers.

Altijd 100% maatwerk

Het internet staat vol met standaardapplicaties die oplossingen beloven voor complexe vraagstukken. En dat is vreemd, want elke organisatie is uniek, net als elk vraagstuk.

Wij geloven 100% in maatwerk en beloven 100% maatwerk. Ook na oplevering, want onze applicaties groeien met (de uitdagingen van) je organisatie mee.

Stel ons je vraag

Inzichtelijk en transparant naar alle partijen


Transparant naar medewerkers

Publiceer het rooster via een toegankelijke mobiele app, waar medewerkers direct van dienst kunnen wisselen of verlofaanvragen kunnen indienen.

Plan personeel via uitzendbureaus

Vraag automatisch flexibele medewerkers aan bij externe partijen en schaal net zo gemakkelijk weer af.

Intelligent inplannen

Bepaal zelf met welke gevoeligheden het algoritme rekening houdt bij het inplannen van personeel.

Integreer met bestaande software

Laad automatisch orders van je erp-systeem in.

Weten waar je aan toe bent

Wij leveren al na het eerste overleg een wireframe; een eerste schets van hoe jouw software eruit komt te zien. Dit geeft jou en je team in één oogopslag een duidelijk beeld van wat je van de software kunt verwachten. Inclusief een raming van de kosten.

Dit wireframe helpt je met je team te sparren, vervolgvragen te formuleren en samen de juiste beslissingen te nemen.

Ja, ik wil mijn vraag in beeld brengen

Laten we samen innoveren!

Heb je een project in gedachte of wil je meer weten over onze diensten? We horen graag van je.