Razendsnel personeel plannen met Pepsico

PepsiCo, een vooraanstaande speler in de voedingsmiddelenindustrie, staat voor de complexe uitdaging om haar medewerkers efficiënt in te roosteren. Door de fluctuerende productie en onvoorspelbare factoren zoals ziekte en vakanties, vereist dit proces een dynamische en flexibele aanpak.

Technologie als oplossing

Bij Studio Maui hebben we een geavanceerd planningsysteem ontwikkeld dat inspeelt op deze uitdagingen. Onze software benut de kracht van algoritmes om medewerkers op basis van hun vaardigheden en eerdere posities op diverse werkplekken in te plannen, wat zorgt voor een eerlijke en gebalanceerde personeelsplanning.

Fair play en flexibiliteit

Het systeem waarborgt dat medewerkers niet herhaaldelijk dezelfde taken verrichten, wat bijdraagt aan hun werktevredenheid en geluk. Daarnaast maakt de integratie met uitzendbureaus het mogelijk om snel openstaande posities in te vullen. Dit is essentieel voor het handhaven van de operationele flexibiliteit.

Een optimale balans in het werkrooster

Door de implementatie van onze planningssoftware ervaart het personeel van PepsiCo een optimale balans in hun werkrooster. Dit leidt niet alleen tot een verbeterde werksfeer maar ook tot een hogere productiviteit binnen de organisatie.

Voordelen voor iedereen

De software biedt uitgebreide functionaliteiten, zoals eenvoudige communicatie met medewerkers via diverse kanalen, beheer van verlofaanvragen en het bijhouden van gewerkte uren. Dit alles draagt bij aan een gestroomlijnde planning én tevreden personeel.

Laten we samen innoveren!

Heb je een project in gedachte of wil je meer weten over onze diensten? We horen graag van je.