Onze werkwijze

#1

Wireframes

Elk groot idee begint met een schets. Onze wireframes maken van jouw visie een tastbaar ontwerp dat gemakkelijk te bespreken is binnen je team. Waarom is dit belangrijk? Zo zorgen we ervoor dat iedereen in het team zich betrokken voelt en we tot een beter eindresultaat kunnen komen. Dit proces faciliteert niet alleen de interne buy-in, maar helpt ook bij het verduidelijken van budget aanvragen voor de directie.

Met onze aanpak in wireframing, zijn er minder financiële verrassingen down the line.

#2

Clean coding

Clean coding omhelst een serie methodieken om code leesbaarder te houden.

Onze toewijding aan clean coding zorgt ervoor dat onze software niet alleen betrouwbaar, maar ook gemakkelijk te onderhouden en te updaten is. Dit vermindert de kans op incidenten en maakt snelle oplossingen mogelijk wanneer nodig.

#3

Iedereen ontwikkelt mee

Wij geloven dat de beste software wordt gemaakt wanneer degenen die het gaan gebruiken, betrokken zijn bij het ontwikkelingsproces. Daarom betrekken we jouw team actief, van lego building sessies tot persoonlijke 1-op-1 gesprekken, om ervoor te zorgen dat iedereen zich gehoord voelt.

Dit resulteert niet alleen in een beter eindproduct, maar zorgt er ook voor dat het product naadloos aansluit bij de dagelijkse praktijk en workflows van het team.

#4

De Maui style

Hoewel we creativiteit en individualiteit in onze ontwikkelaars aanmoedigen, hanteren we ook een uniforme codering stijl die we de “Maui style” noemen. Wat is hiervan het voordeel voor jou? Dit zorgt ervoor dat ons team efficiënt kan samenwerken en snel kan reageren op eventuele incidenten, zelfs in code die ze niet zelf hebben geschreven.

#5

Persoonlijk aanspreekpunt

Zodra eenmaal de software is opgeleverd, garanderen we directe communicatiekanalen tussen jou en onze ontwikkelaar die jouw applicatie onderhoudt. Geen tussenpersonen, geen vertragingen. Gewoon direct hulp van iemand die je project door en door kent voor snelle, effectieve ondersteuning.

#6

Beperkt aantal frameworks

We houden het graag simpel en gespecialiseerd. We kiezen dus voor specialisatie boven diversificatie. Dit doen we door ons te concentreren op een handvol frameworks binnen C#. Dit betekent dat we een diepgaande expertise hebben in de technologieën die we gebruiken, wat resulteert in robuustere, betrouwbaardere software.

#7

Focus op fabrieken

De wereld van fabrieken fascineert ons. Maar wat ons hart écht sneller doet kloppen? De mogelijkheid om automatisering en verfijningen toe te passen die de efficiëntie van fabrieken naar een hoger niveau tillen. Onze specialisatie in de productiesector betekent dat we niet alleen jouw technologische uitdagingen begrijpen, maar ook de unieke dynamiek van jouw bedrijf.

Het resultaat? Oplossingen die niet alleen kosteneffectief zijn, maar ook de kwaliteit en prestaties van je productieproces aanzienlijk verbeteren.

#8

Testen, testen, & nog eens testen

Bij ons staat kwaliteit voorop, en dat betekent: testen, testen en nog eens testen. Kijk naar Amazon, dat elke 15 seconden updates doorvoert zonder haperingen. Hun geheim? Uitgekiende test routines die elk stukje code onder de loep nemen, van de kleinste functie tot het complete systeem.

Deze testen vragen een flinke investering – soms wel 20% tot 30% van de totale ontwikkeltijd. Maar wij zien dat als een essentiële investering in de kwaliteit en betrouwbaarheid van jouw applicatie.

#9

Code reviewing

Elke applicatie die we ontwikkelen, ondergaat een strenge code review door een tweede ontwikkelaar. De eerste, dat is de hoofdontwikkelaar, neemt de leiding over het bouwen van de applicatie, terwijl de tweede, onze kwaliteitsbewaker, toeziet op de integriteit van de code. De tweede ontwikkelaar duikt diep in de code voor elke geplande oplevering, voert een grondige review uit én deelt inzichten en mogelijke verbeteringen met de hoofdontwikkelaar.

Dit zorgt niet alleen voor een hogere kwaliteit van de code, maar garandeert ook dat we snel kunnen reageren op toekomstige behoeften of incidenten.

Laten we samen innoveren!

Heb je een project in gedachte of wil je meer weten over onze diensten? We horen graag van je.