Carrière

Waar werk en plezier samenkomen

Bij Studio Maui geloven we in het opbouwen van betekenisvolle relaties. Want waarom stap je in een relatie? Om te geven én te ontvangen, om waardering en liefde te delen, om je gekoesterd en gewaardeerd te voelen.

Dit principe is niet anders in de zakelijke wereld, hoewel sommige organisaties misschien alleen gedreven worden door financiële doelen of simpelweg te groot zijn voor een persoonlijke aanpak. Bij ons start elke samenwerking met het fundament van een relatie. We zien onszelf als een hecht team, een familie, waar zorg en ondersteuning centraal staan.

Samenwerken bij ons voelt als thuiskomen. Je bent meer dan een nummer, je maakt deel uit van een familie waar zorgen voor elkaar in het DNA zit.

Kernwaarden

Waar we voor staan

De vier bouwstenen van Studio Maui
die elk project en partnerschap vormgeven

Kwaliteit

Kwaliteit

Als perfectionist heb ik een obsessie voor kwaliteit. In mijn bedrijf omring ik mij met mensen welke kundig zijn in hun werk en die perfectionistische inslag delen.

Ondermaatse kwaliteit geeft ons een gevoel van.. ongemak.

Familie

Familie

Voor mij is familie belangrijk. Het gevoel dat je deel uitmaakt van een groep en voor elkaar zorgt.

Ik vind en kom in contact met medewerkers en freelancers, die dit gevoel voor familie met mij delen.

Passie

Passie

Elke dag dat ik wakker word, kijk ik ernaar uit om te werken. Omdat ik mijn werk echt heel leuk vind. Ik help mijn medewerkers te ontdekken wat hen drijft en pas onze werkrelatie daarop aan.

Dit geeft ze de mogelijkheid om ook met passie naar hun werk te kijken.

Respect

Respect

Ieder mens heeft zijn eigenaardigheden, heeft diep van binnen een wild aapje, of een zwarte en witte wolf die met elkaar strijden.

En dat is ok: we respecteren elkaar desondanks. Wie we ook zijn. Of je nu het woord junior- of senior- voor je naam, of -manager er achter hebt staan; we zijn allemaal gelijk.

Banen

Huidige vacatures

Kies een rol die bij je past. Hier vind je onze vacatures:

Stages bij Studio Maui

Geef je carrière een impuls met een stage bij Studio Maui. Doe praktijkervaring op, werk aan echte projecten en leer van veteranen uit de sector. Wij bieden stages aan in ontwerp, marketing en ontwikkeling.

Laten we samen innoveren!

Heb je een project in gedachte of wil je meer weten over onze diensten? We horen graag van je.