.Net ontwikkelaar

Ontwikkel je graag zelfstandig producten die impact maken? Ben je een deskundige in het programmeren in C#? Denk je graag mee met klanten? Kom ons team versterken en bouw mee aan uitdagende IT projecten!

Wie zijn wij

Bij Studio Maui worden we dagelijks geconfronteerd met complexe, maar vooral ook leuke vraagstukken: hoe kun je als schip veilig doorvaren bij laag tij? Hoe vertaalt GPS data zich naar gewerkte uren? Hoe kun je efficiënter margarine afvullen? Stuk voor stuk vragen waar wij bij Studio Maui energie van krijgen! We zijn een snelgroeiend bedrijf met een hecht team; samen zijn we verantwoordelijk voor succes, maar tegelijkertijd krijgt iedereen de vrijheid om zelf met ideeën en oplossingen te komen.

Doordat wij niet alleen de software maar ook de achterliggende bedrijfsvoering begrijpen, blijven onze klanten bij ons terugkomen voor advies. Naast programmeren kun je je dus ook ontwikkelen in de consulterende rol. We ontwikkelen zowel in .Net MAUI, Blazor en WPF.

Wat zoeken we

Als .Net ontwikkelaar bij Studio Maui ga je in de volgende rollen te werk:

  • Je bouwt zelfstandig geheel nieuwe applicaties en levert deze vervolgens op aan de klant. In dit traject begeleid je de klant van A tot Z. Enerzijds zorg je ervoor dat de klant een prettige ervaring met de oplevering heeft, anderzijds draag je er ook zorg voor dat de klant zijn kant van de verplichtingen nakomt.
  • Daarnaast ga je de pool van bestaande applicaties beheren: soms is er een urgent incident of heeft een klant een nieuwe vraag. Jij staat dan de klant te woord en zorgt ervoor dat zij weer met hun tooling verder kunnen.
  • Mettertijd gaan we je ook uitdagen om nieuwe klanten in het beginstadium te woord te staan. Je gaat bij ze op bezoek en neemt de klant mee in ons enthousiasme voor procesverbetering en vertaalt zijn wensen in een ontwerp en prijs.

Wat bieden we je

Onder ons ontwikkel je je van een enthousiaste programmeur tot een senior ICT-er. Je wordt dé specialist op het gebied van bedrijfsapplicaties. Je gaat langzaam je kennis uitbreiden naar andere domeinen en/of andere rollen. We bieden je vrijheid en verantwoordelijkheid, maar ook begeleiding in het groeiproces en een team om mee te sparren.

Wie zoeken we

Ben je loyaal naar mensen, zorgvuldig met coderen en bezit je een abstract denkniveau? Stuur dan een korte mail naar , waarin je in 3-5 punten je motivatie en/of ervaring uiteenzet, voorzien van je CV.

Wie weet verwelkomen we jou binnenkort als onze nieuwe teamgenoot! Heb je vragen? Bel gerust naar 030 22 70 720 en vraag naar Bas (na 17:00). Je kan zowel als medewerker of zelfstandige bij ons aan de slag.

Studio Maui – .Net ontwikkelaar (pdf)

Acquisitie door tussenpersonen? Liever niet